O nama


Svježe cvijeće, buketi i aranžmani, lončanice, tegle, vaze, dekorativne posude, dekoracije i oprema za vjenčanja, veliki izbor vijenaca i pogrebnih aranžmana.


O nama

C vjećarnica Vesna posluje od 2003. godine, sa sjedištem u Belici, Kralja Tomislava 90, u srcu Međimurja. Predanim radom i stalnim stručnim usavršavanjem, stekli smo puno zadovoljnih klijenata diljem Međimurja i šire. Osluškujući potrebe tržišta, u ožujku 2017. otvaramo novu, prostranu i bogato opremljenu cvjećarnicu u Orehovici, Zrinskih 3b.

Nudimo Vam dnevnu ponudu svježeg cvijeća te izrađujemo bukete i aranžmane za sve prigode. U našoj cvjećarnici možete pronaći veliki izbor lončanica, tegli, vaza, dekorativnih posuda, aranžiranih vrtića i drugih poklona.

Posebne prilike

P osebnu pažnju posvećujemo vjenčanjima. Uz ugodan razgovor s Vama, budućim mladencima, razrađujemo sve detalje Vašeg najljepšeg dana u životu. U ponudi imamo veliki izbor vaza, dekoracija i opreme za vjenčanja te profesionalne uređaje za dim i uređaje za balončiće. Stalni smo partner LifeClass Termi Sveti Martin te Restorana FONTANA Mačkovec.

S Vama smo i u tužnim trenutcima. Nudimo Vam veliki izbor vijenaca i pogrebnih aranžmana kojima možete izraziti sućut i odati počast Vašim najmilijima. U ponudi imamo i veliki izbor aranžiranih lampiona i svijeća.